Besøg hos Anders Pedel på Rådhuset

Sonja Paulin Antonsen den 11-04-2018
    FERIEOPHOLD VIA DANSK FOLKEHJÆLP

Familier hvor både far og mor er på en eller anden form for overførselsindkomst kan komme i betragtning (de skal dog selv betale for transport og mad) De fleste ophold er på Lalandia i Rødby.

Enlige forsøgere på overførselsindkomt, og med hjemmeboende børn under 18 år, kan søge om et ferieophold i uge 29 i Danland Feriecenter i Blokhus. Dette tilbud inkluderer transport og noget af udgiften til mad.

Flere informationer på linket nedenunder

Skolen/Kernehuset kan indstille borgere til disse tilbud, så henvend jer enten til en lærer, pædagog eller ledelsen, - vi hjælper gerne :-)  Sidste ansøgningsfrist er 30. april.

Sonja Paulin Antonsen den 20-03-2018
    NY ORIENTERING VEDR. VALG TIL BESTYRELSEN FOR VESTRUP SKOLE OG LBO KERNEHUSET

- vedhæftet

Sonja Paulin Antonsen den 20-03-2018
    ÅRSBERETNING FRA SKOLEBESTYRELSEN

- vedhæftet som bilag

Sonja Paulin Antonsen den 06-03-2018
    NATIONAL TRIVSELSMÅLING AFVIKLES MELLEM DEN 20. MARTS OG 31. MAJ

Forældre bedes læse det vedhæftede bilag. Ønsker forældre at deres barn skal deltage i Trivselsmålingen via et papirspørgeskema skal kontoret på Vestrup Skole have besked senest den 19. marts.

I modsat fald gennemføres Trivslesmålingen i skolen. Holdlærerene tilrettelægger.

198024