Åbent Lokalsamfund 04092018

Sonja Paulin Antonsen den 20-09-2018
    ALLE ELEVER PÅ VESTRUP SKOLE SKAL PÅ OVERNATNINGSTUR TIL HOBRO

11. OG 12. OKTOBER

- se de vedhæftede bilag med yderligere informationer

Vær opmærksom på indbetaling af kr. 75 pr. barn til kost

Sonja Paulin Antonsen den 06-09-2018
    MELLEMTRINNET HAR VÆRET TIL OPERA I AARS

Vesthimmerland, Rebild og Jammerbugt Kommuner har indgået en aftale med det Kongelige Teater om et samarbejde, der skal strække sig over de næste 2 år.

Vestrup Skole har tilmeldt det grønne hold til en PIXI-operaforestilling til foråret og Mellemtrinnet til at forløb, der hedder "Opera på skoleskemaet" - også til afvikling i foråret.

I dag blev projektet skudt igang ved en lille reception på Rådhuset i Aars, hvor vores mellemtrin, som de eneste børn, var inviteret med.

Det blev en sjov, anderledes - og for nogle lidt udfordrende - oplevelse. Vi hørte en rigtig operasanger synge, og eleverne prøvede deres egne stemmer af. Til sidst var der pindemadder og og boblende sodavand og cider.