Sæbekassekørsel i frikvarteret

Kirsten Persson Kristensen den 19-11-2018

SKOLEINDSKRIVNING

Hvis dit barn skal begynde i 0. klasse til august 2019, skal du indskrive dit barn til skole. WEB-indskrivning af elever i kommende 0-klasse starter mandag d. 10. december 2018.

Har du brug for hjælp til at benytte webindskrivningen, er du velkommen til at kontakte enten Kirsten Persson Kristensen (Skolen – 99 66 89 03) eller Lone Vestergaard (LBO Kernehuset – 99 66 89 11).

Har du brug for hjælp til at benytte Digital Pladsanvisning, skal du kontakte Pladsanvisningen, Kirsten Krogh, tlf. 99 66 80 30.

Bemærk: Såfremt dit barn skal starte i skole, er det ikke nok, at skrive op til SFO - barnet skal også skrives op til skole.

Sidste frist for web-indskrivning er søndag den 13. januar 2019.

Sonja Paulin Antonsen den 14-12-2018
    SÆBEKASSEBILERNE - NYE AFTALER  - VIGTIG INFO :-)

Vi er alle så jublende glade for de nye sæbekassebiler! Vi er enige om, at vi skal passe godt på dem!

På det seneste er der nogen, der har kørt så vildt med dem, at

1. bilerne går i stykker
    2. nogle elever er bange for at blive kørt ned

- og det går jo ikke.

Derfor er det med virkning fra 14. dec. kun tilladt at køre med sæbekassebilerne i skolegården (- gælder også i SFO-tid)

Pas godt på bilerne, tag hensyn til hinanden - og sæt bilerne i "garage" under halvtaget efter brug. Tak.

Sonja Paulin Antonsen den 13-12-2018
    Har du noget godt at sige om Vestrup Skole, skal du endelige bare fortælle det til højre og venstre og alle vegne :-)

Har du modsat noget, du er i tvivl om, eller noget du er utilfreds med, vil vi meget gerne, at du retter det direkte mod skolen. Se den vedhæftede Retningslinje for forældres henvendelse vedr. undervisningen

Sonja Paulin Antonsen den 28-11-2018
    SIDSTE DAG FØR JULEFERIEN ER TORSDAG DEN 20. DEC.

Traditionen tro er der MORGENSAMLING og AFSLUTNING PÅ HOLDENE før vi alle sammen med bus tager til GISLUM KIRKE. Skoledagen slutter ved kirken kl. 12.00.

Til afslutningen på holdene må eleverne have julegodter med - deleligt med det antal børn, der er på holdet.

Busbørnene bliver samlet op af skolebussen ved kirken. Indsat bus kører de børn, der skal i SFO eller cykle, hjem til Vestrup Skole. Forældre er også velkomne til at hente børnene ved kirken kl. 12.00.

ALLE FAMILIER ØNSKES EN GLÆDELIG JUL OG ET GODT NYTÅR!

Første skoledag efter ferien er torsdag den 3. januar.

Sonja Paulin Antonsen den 18-11-2018

IDA HAR VUNDET EN FORNEM PRIS - STORT TILLYKKE

Fredag den 16. november
     var vores nyuddannede lærer IDA DAMSØE CHRISTIANSEN, i København for at modtage en meget fornem pris.

Idas bachelor-opgave var af forskere, professionsrepæsentanter og aftagere udvalgt til at være en af de 3 bedste bachelor-opgaver på læreruddannelsen i år!

Det er MEGA flot og Vestrup Skole ønsker IDA stort tillykke - vi er stolte af dig!

Til morgensamlingen fredag den 30. nov. vil vi sammen fejre Ida.

PS - Idas opgave er frit tilgængelig, men lettest at finde i linket herunder